Det var så det……

halfwayDet var så det…. tænker man, efter at have slettet sporerene – konfetti, serpentiner, opvask, osv. – efter en hyggelig årets-sidste-aften. Ældste søn hentet hjem i sikkerhed fra nytårsfest byen.

Det var så det….. tænker man, når man så sidder lige så stille med en kop kaffe og årets første JP – 1. Januar 2015 – står der …..!

Det var så 2014 – og det gik stærkt, rigtig stærkt endda – stærkt, men godt…..!

Jeg husker tydeligt, at jeg sad præcis på samme måde og reflektere stille og rolig for mig selv sidste år – der sagde jeg til mig selv – kom an 2014 – du bliver en ordentlig mundfuld, men jeg er klar, så kom bare an….! Jeg tænkte og sagde sådan, fordi jeg vidste at 2014 blandt mange udfordringer også ville byde på en lang række familiære begivenheder – fester – er nok mere korrekt at sige….!

Først fyldte min far 75 år, så blev min mellemste søn konfirmeret og min ældste søn 18 år – skarpt forfulgt af mine forældres guldbryllup, for at slutte året af med min egen 50 års fødselsdag.

Så er der dækket op til 75 års fødselsdag!
Så er der dækket op til 75 års fødselsdag!
Årets konfirmant
Årets konfirmant
IMG_4875
Mange fantastiske øjeblikke

Ind imellem alle disse fantastiske mærkedage, har der så været kul på med mange andre oplevelser – koncerter, bio-og hyggeture, fester (flere andre end mig har rundet de 50), festivaller – og en hulens masser arbejde – fantastiske spændende opgaver og projekter. Og så har vi også haft den mest fantastiske dejlige sommer, så året har også budt på mange dejlige solnedgange, glas med kølig vin eller champagne, badeture, cykelture og dejlig selskab.

En helt fantastisk sommer...!
En helt fantastisk sommer…!

I det hele taget har jeg nydt meget godt selskab, hvad enten det har været gamle bekendtskaber, jeg har genoplivet, holdt ved lige, eller helt nye, jeg har opdyrket – alle fantastiske relationer, som jeg værdsætter SÅ meget.

18 år går bare for hurtig ...!
18 år går bare for hurtig …!
IMG_5568
Guldbryllup i skønne rammer i Skallerup – og tur til Lønstrup!!

Så jeg synes faktisk godt, jeg med berettigelse kan tage en dyb indånding – puste ud og tænke – det var så det – godt gået….!

Fantastisk fødselsdag!
Fantastisk fødselsdag!

Nå men, hvad så med 2015…???

Ja, hvad mon 2015 kommer til at byde på? Det kan man jo ikke sådan vide på forhånd – dog ved jeg, at der også kommer mærkedage i 2015 – ikke helt så mange – opgaver og spændende projekter kommer der forhåbentlig også – mange af – måske ikke helt så mange – og så alligevel….!

Uanset hvad du byder på – så velkommen 2015!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑