Oslo – you bring back memories

Oslo i love youJeg elsker Oslo – ikke bare fordi jeg forbinder byen med mange dejlige oplevelser og minder, men også fordi den emmer af optimisme på en helt speciel måde.

Lidt groft kan man måske påstå, at alle byggekranerne ødelægger udsynet til den smukke by for enden af fjorden, men det sender også signalet – her sker noget, og det er STORT.

For lidt over en uge siden var jeg en lille tur i Oslo – igen – denne gang en arbejdstur, hvor jeg skulle kikke lidt nærmere på norske fødevarer og producenter, som set med danske øjne, er ret dygtige til at bevare autenticiteten i produkterne og deres historie. Ud over besøg på messe og moderne madmarked, blev der heldigvis også tid til at nyde Oslo – et lækkert hotel, dejlig restaurant – dyrt, men en helt igennem skøn og vidunderlig by.

I aften kunne jeg så på tv, hvorfor det er så hundedyrt i Norge, og at der er kamp om pengetanken – skulle man måske blive ”fremmearbejder” for en tid – i Oslo??

oslo by night
Waw – Oslo by Night!

First Hotel Grims Grenka

Her boede vi under vores tur til Oslo – og det er altså et ret fedt hotel – absolut central beliggende – lige midt imellem det berømte operahus, og så det skønne Aker Brygge.

Hotellet er ikke et almindeligt hotel, men en designperle midt i Oslo, med lækker design på værelserne, vandfald i bruseren, og en restaurant, der fuldendte konceptet.

Det eneste jeg ikke var så vild med, var at væggen i bruseren var et spejl – men med tilpas varmt vand blev den hurtig dugget til :-)!

hotel

Oslo – du er skøn – jeg kommer snart igen – på gensyn!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑