Gaver, der forpligter

Jeg elsker gaver – alle typer af gaver – jeg elsker at give gaver, og få gaver – fødselsdagsgaver, julegaver, og gaver bare for at give gaver.

Gaver kan være meget forskellige – lige fra super materielle bling-bling-agtige til autentiske super personlige, og så alt muligt derimellem for eksempel oplevelser eller lærerige gaver.

Jeg har faktisk fået rigtig mange gaver de sidste 10 dage – skønne gaver alle sammen – noget at pynte sig med, noget at dufte af, noget at spise og drikke af, noget at pynte op med, noget at nyde, noget at blive underholdt af, og noget at blive klog af. Og så fik jeg også en af de her autentiske super personlige gaver af min yngste søn.

Det er en af de gaver, der forpligter på mere end en måde, og som går lige i hjertet. Gaven består af en lille hjemmelavet filtnisse, og en lille kuvert med 5 små gavekort. Nissen er et produkt af skolens håndarbejdstimer, men de små gavekort er helt igennem selvgjorte på eget initiativ, og lyder på:julegave1

          • Fri for Ludvig i en hel dag
          • 5 minutters fodmassage
          • 5 minutters rygmassage
          • Hjælp med TV og andet
          • Hjælp fra Ludvig i xxx (her er tiden sjov nok streget ud, så moren vil opfatte det som en ”blanco check” – det er vi så ikke helt enige om)

Det hører til historien, at Ludvig er 10 år, og tilsyneladende ret godt bekendt med, hvad der gør indtryk på moren – TAK min lille skat, du er en GAVE!

Hjernevitaminer

Traditionen tro fik jeg igen tanket op af ’hjernevitaminer’ – nye bøger til de mørke aftner eller varme dage på liggestolen i haven og på stranden.

Jeg glæder mig til:julegave2

         • Evas sidste nat af Øbro og Tornbjerg
         • Afsporet af Michael Katz Krefeld
         • Trofæ af Steffen Jacobsen, og ikke mindst
         • Analfabeten der kunne regne af Jonas Jonasson, som jeg forventer mig meget af – bare den er halvt så sjov som hans første bog Den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt – ja, så er den super.

Faktisk skal et af årets sidste dage eller måske det nye års første dag bruges på at se Den hundredårige…. på film – er meget spændt på, om den kan leve op til bogen.

Tak for alle gaverne – specielt den største af alle – LIVET er en GAVE, og den forpligter!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑