Vestjyske Livretter…

Det er titlen på en ny samtalekogebog, og på årets første julegave…. nøj, hvor heldig må man være…??

kogebog

Ved første øjekast – inden den er pakket ud af cellofanet – minder bogen eller retter forsiden af bogen om et eller andet… men hvad?? Tænke – tænke – der er altså noget bekendt over den – på en eller anden måde….. og pludselig kommer det til mig – jeg tror sørme, det er et plade cover. Jeg leder – og leder – åh, jo der er den eller retter de jo…. Forsiden af bogen er nærmest en kloning af pladecoverne fra to plader af Kim Larsens plader – nemlig Værsgo og Forklædt som voksen. Et glædelig gensyn, og det er med et meget positivt sind, jeg pakker bogen op for at tage den til nærmere eftersyn.

800404644 images

Jeg er nysgerrig, for hvad er rygraden i Anders Aggers liv? eller hvorfor mener Søren Gade det bedste rum er køkkenet?- og hvad skete der for Charlotte Sahl-Madsen, da himlen faldt ned?? Kan det virkelig passe, at man kan fange tørfisk i Thyborøn – ovenikøbet 4?? Og hvad er det for en detalje Georg Sørensens mor har sans for? Kan Anne-Grethe Bjarup Riis holde jyske fester andre steder end Hvidsten Kro?? Hvordan er Janne Thomsen nået ud til hele verden – fra Holstebro?? Var det sure eller salte sild, der fik Henning Dyremose til at skifte til kejserlige middage?? Og hvorfor sidder Alex lige pludselig der midt i billedet??

Der er en flot bog, selvom jeg sikkert aldrig kommer til at lave mad efter den – så kan den pynte fint på hylden sammen med alle de andre kogebøger 🙂

Skal jeg drysse lidt malurt i bægeret – så generer det altså min bondetøs-opdragelse, at man begynder at partere en and, der ikke er færdigplukket…. spørger du mig – så er det klamt! Jeg har gennem tiden været med til hundredvis af fotooptagelser af mad i alle afskygninger og situationer – en sådanne ville have været en rigtig OM’ER  – er fotografen mon gået i selvsving?

Anyway – en flot samtalekogebog – en rigtig god gave idé – tjek det ud her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑