Efterår – ferie, farver og hygge

Mandag – grå, trist og regnfuld – og en brat opvågning til hverdagen igen efter en dejlig delvis-efterårsferie. Delvis ferie, fordi jeg slap med en enkelt dag på kontoret – de andre dage foregik fra hjemmekontoret, og med de frihedsgrader det nu giver. Det har også været en uge, der har budt på en masse hygge, lidt ’uhygge’, mange farver og jeg tænker, den bedste måde at præsentere det hele på, er med en række situationsbilleder. Endnu en dag på kontoret – hjemme kontoret – og udstyret med en rigtig ‘sundheds-boost-smoothie’ med spinat, banan, frisk ingefær og tykmælk – en rigtig grøn sag…! IMG_3430

Onsdag var en helt pragtfuld dag, som selvfølgelig skulle tilbringe i det grønne – først med en herlig cykeltur med Ludvig. Undervejs gjorde vi et lille hold ved en vidunderlig lille perle af en sø – heldigvis havde vi ikke mad med, så vi faldt ikke for fristelsen til at fodre fisk 🙂 !

IMG_3432IMG_3433

Efter cykeltur var vi i humør til en tur i skoven – eller retter – den Jyske Skovhave, som også er hundeskov, så her kunne Luna komme med på en rigtig hygge tur.

Torsdag blev modsat onsdag en rigtig inde-hygge-dag, og jeg benyttede muligheden til at dyrke lidt skønlitterattur. Hyggedagen blev også brugt til at skabe lidt hyggelig uhygge med et par græskar lygtemænd….!

Og selvfølgelig byder en hygge-efterårs-næsten-ferie også på hyggeligt samvær og lækker mad – uhm – herligt – og lige om lidt er det jule-ikke-stresset-ferie, og jeg tror, jeg glæder mig! 🙂

IMG_3455IMG_3454

IMG_3457IMG_3456

… og så endda med grønkål… 🙂

IMG_3435

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑