”Ladycool” på varm tur – 5. etape af Tour Wonderlife

Først skal vi måske lige have på plads, hvad en ”Ladycool” er – det er en ”panik-bitche”, der er blevet klogere … og hvad er så en ”panik-bitche”..???

Det er en kvinde, der i en verden, hvor kontrol, magt, resultater og handling har været kodeord for at gøre sig gældende – både på uddannelses- og arbejdsmarkedet, har fundet det nødvendigt at dyrke den indre bitch i panik over, at de skal overskue et liv med alt for mange parametre, som skal gå op i en højere enhed. Og denne styring går som regel ud over deres omgivelser, som skal presses ind i en overskuelig form, der kan flyttes rundt på, så det passer ind i deres masteplan. Panik-bitches er alles skræk, for de har det med at lukke ned for alt det sjove og spontane, og værst af alt lukker de også ned for sig selv og ender derfor isolerede, sure og ensomme. Næ nej, ud med hende og lad os blive ladycool. En lady, en dame, er nemlig én, der kender sit eget værd, sætter sin egen status højt i samfundet, og som forstår at bruge sin kvindelighed til at opnå de fordele og muligheder, som hun længes efter og kan genkende, fordi hun netop er i kontakt med sine følelser. Og eftersom hun anerkender sin egen status, gør hendes omverden det også.

Måske er det alderen, der gør det – i alle tilfælde er vi ret enige om, at vi har overstået panik-perioden – måske nogle stadig syntes, vi er bitchede… men det er vi ikke – nej, vi er cool, og så er vi ladies – kender vores værd, og er i kontakt med vores følelser….hmmm ……!

Lady eller bitch – lige meget – 5. etape af Tour Wonderlife går nemlig til varme, og der smelter det hele sammen til et alligevel. Sicilien og Trapani er målet.

Sicilien, Middelhavets største ø og Italiens største region, i alt 25.708 km2, 5 mio. indb.

Trapani, havneby og provinshovedstad på det vestligste Sicilien; 70.300 indb. Byen ligger på et fladt forbjerg, der naturligt afskærmer en fladvandet bugt med saliner (saltholdig, flad aflejring i et tørt deltaområde). Saltindvinding, tunfiskeri, vinproduktion og turisme er hovederhverv.

Her er bare skønt – naturen og stranden er fantastisk!

sicilien 4

Byen og natten er fascinerende!

sicilien 3

Maden og vinen vidunderlig!

sicilien 1

Og vi er til et ægte glo-Siciliansk-bryllup!

sicilien 2

Kaktus på menuen!

sicilien 5

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑