Jeg er vild med en afrikaner

Skærmbillede 2013-08-04 kl. 17.27.29– Abraham Chemongesi fra Uganda.

Ok – måske en mindre overdrivelse, men jeg er i alle tilfælde vild med den Black Finnish Liquorice, 3.Cru – Blend – Pure Arabica – AA, A – kaffe, hvor på kaffefarmeren, Abraham Chemongesi pryder emballagen – han har et forunderligt udtryk i ansigtet, for han har netop smagt lakridskaffen, og er ikke just vant til smagen af lakrids…..!

Jeg elsker den – kaffesmagen altså – med den behagelige bløde eftersmag af lakrids.

Kaffen er fra Farm Mountain Coffee, og i virkeligheden er det nok historien bag Farm Mountain, jeg er helt vild med. Den er bare så unik og personlig, at man slet ikke kan lade være at elske den.

Farm Mountain har op mod 100 farmerfamilier på Mount Elgon i Uganda, som de modtager kaffebønner fra. Farmerne dyrker kaffen i en del af deres have og plukker selv de røde bær – ja, hvem ved egentlig at kaffe egentlig er røde bær, der minder om kirsebær – jeg gjorde ikke. Farm Mountain hjælper farmerne til at forbedre deres produktion og betaler dem op til 3,5 gange mere end verdensmarkedsprisen, og er dermed med til at forbedre levevilkårene for disse kaffefarmere markant.

Ud over lakridskaffen er der et hav af andre spændende kaffevarianter, og mit næste køb bliver nok Delicious Dark Chocolate – bliv selv inspireret af historien og de mange muligheder her.

IMG_2677

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑