Last GOODBYE

Pludselig er det slut – godt 10 måneder på efterskole – og jeg får min store søn hjem igen. Det er selvfølgelig dejligt – vildt dejligt – store dreng, og hold da op hvor er der sket meget.

stids

Det er ikke bare håret der er vokset – hele drengen er vokset – også mentalt – jeg sendte en dreng af sted og får en ung voksen mand hjem.

stids2

Skal jeg dømme efter afskedsscenerne, så har det været en rigtig god tid for de unge mennesker, og jeg vil da også blank indrømme, at fornemmelsen satte sig lige direkte i maven – selvom det er 33 år siden, jeg selv oplevede afskedens time på efterskolen – eller som det hed den gang ungdomsskolen. Uden at overdrive var mit eget skoleophold nok den bedste investering i fremtiden overhovedet, og derfor var det også med de største forventninger, jeg sendte Malthe af sted sidste august.

Jeg håbede virkelig, at et år på Stidsholt Idrætsefterskole ville give lige så meget som et på Salling Ungdomsskole, men der satte jeg nok forventningerne for højt. Stidsholt er ikke verdens bedste efterskole – set med mine øjne – det er ikke en skole med de bedste fysiske rammer – eller retter, det er noget gammelt lort – og de har nok heller ikke verdens bedste pædagoger – eller retter, har jeg måske en udfordrende søn….! Nå men resultatet bliver i alle tilfælde, at jeg nok vil kikke mig om efter en anden efterskole til de to mindste – for jeg håber virkelig, at de også får lyst til at komme af sted, når den tid kommer.

Og når det så er sagt, så er jeg ikke i tvivl – det har været en fantastisk oplevelsesrejse med mange indtryk, og rigtig mange nye relationer og venskaber – sikkert venskaber, der holder hele livet – så jeg er alligevel sikker – det har været alle pengene vær!

Glimt fra de skønne sports stunder og resultater.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑