Mor er den bedste ….

1_4627b8f052fa44c[1]Eller mere rigtig – det bedste er at være MOR!

Om en uge fejrer vi igen MORs dag, men i virkeligheden burde man fejre det hver dag, at man er så heldig, at være blevet MOR!

Min gamle bedstefar sagde til mig for mange, mange år siden “Eva, du bliver fattig, hvis du ingen børn få”! Han sagde det til mig på et tidspunkt, hvor jeg lige var blevet færdig med min universitetsuddannelse og var klar til at erobre hele verden – ingen tvivl – mand og børn stod ikke på min liste over ting, jeg skulle nå. Og det var nok lige præcis det min gamle bedstefar ville gøre op med, eller i det mindste bare få mig til at tænke lidt over inden det var for sent. Han var i øvrigt selv far til syv, og på ingen måde rig på penge – tvært imod – men en mand, der altid gav udtryk af at være rig på livet.

I dag ca. 25 år efter de kloge ord ved jeg det – jeg ved, at min kære bedstefar havde så ret, og heldigvis er mit liv ikke fattig – det er så rigt og jeg er så glad og lykkelig – jeg er nemlig MOR til hele 3 sønner! Jeg kan næsten ikke tænke noget, der ville være lige så STORT – ja, det skulle da lige være at være mor til 4 eller 5 sønner. Det har jeg dog indset, jeg ikke bliver, men hvis jeg er heldig bliver jeg med tiden farmor.

Indtil da nyder jeg, at være MOR – det er stort, og det slår alle andre roller – hustru, elskerinde, veninde, chef, datter, osv.

Ofte tænker jeg på, hvor synd det er for de medsøstre, der nærmer sig de 50 uden at kunne smykke sig med verdens fornemste titel – de er fattige – uanset hvilket liv de lever. De er fattige både på værdi og oplevelser, og så er de fattige på menneskelig indsigt og transformation – der følger helt naturlig nogle menneskelige egenskaber med rollen som mor, der udvider horisonten på en helt unik måde.

Åh, ja og så kan de heller aldrig blive en MILF!!! 🙂

Mine guldklumper - Malthe, Gustav og Ludvig. Og der kunne også have været plads til Holger eller Herman...!
Mine guldklumper – Malthe, Gustav og Ludvig. Og der kunne også have været plads til Holger eller Herman…!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑