Påske = cup, kunst og kalas

påskeægPåske – jeg elsker påske – jeg elsker påskeæg – og speciel, når det er lækkert, håndlavet og fra Aalborg Chokoladefabrik… og sådan et påskeæg fik jeg – JUBII!

Traditionen tro er påske lig med håndbold-cup, og i år var det Rødspætte Cup i Frederikshavn, der var på programmet. Malthe og de andre U16 håndbolddrenge fra Stidsholt stillede op – men i U18/U20 rækken, da der ikke var plads i U16. Her var de oppe i mod nogle af de bedste spillere fra Norge, Sverige og selvfølge DK. Selvom det var nogle meget store drenge, de spillede mod, så ydede de kamp til strenge – rigtig underholdende.

Nøje - de var seje....!
Nøje – de var seje….!

Kunsten

Påskeferien bugner også af diverse kunstudstillinger – både private og på de forskellige kunstmuseer. Jeg har også indtaget en tilpas dannende portion kunst denne påske. Først besøgte vi et lille galleri ved Slettestrand, hvor en række lokale kunstnere udstillede og solgte deres værker. Indrømmet jeg forelskede mig vildt i nogle malerier af Anna Maria Kornum fra Fjerritslev – fantastiske farver og motiver og jeg ved, hvor jeg skal hente noget til vægen, hvis jeg pludselig får en hel bar.

Skøn kunst af Anna Maria Kornum
Skøn kunst af Anna Maria Kornum
Flotte farver - flotte malerier
Flotte farver – flotte malerier

 

Den gode oplevelse ved Slettestrand blev fulgt op af et besøg på Kunsten i Aalborg dagen efter. Her er en udstilling af Michael Kvium – REAL MONSTERS – fantastisk udstilling, som bør opleves – se mere her.

Minder mig om noget....!
Minder mig om noget….!
Seven....!
Seven….!
Var der nogle, der sagde 'GØL'....?
Var der nogle, der sagde ‘GØL’….?

Samtidig kunne jeg opleve en rigtig spændende udstilling med fokus på DANSK GRAFFITI 1984-2013 … faktisk rigtig interessant og en fiks lille detalje – noget af udstillingen var på et tog – se selv!


 

Kalas – fest, når det er bedst

Udstyret med en monster-indkøbsliste – lavet efter den bedste logistik-rundt-i-butik-metode – drog jeg på indkøb til Gustavs fødselsdagsfest. Temaet var påske, påskeæg, hindbær, lakrids (ja, mest for morens skyld) og mexicansk. Herlig sammensætning – Gustav havde selv lavet lagkagen, og jeg fik anledning til lidt kreativitets udfoldelser. Skønt – virkelig skøøønt!

Klar til kalas...!
Klar til kalas…!
Enkelt - så kan man jo nemt være kreativ...!
Enkelt – så kan man jo nemt være kreativ…!
Påskeæg, hindbær og lakrids....!
Påskeæg, hindbær og lakrids….!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑