Levende lørdag, sports søndag og italienske fristelser

IMG_1622Fantastisk – årets første forårs weekend – og hvilken weekend – skøøøn bød både på Levende lørdag, sports søndag, og italienske fristelser.

Først det synlige bevis på at det ER forår – se bare dette lille snapshot fra haven…. findes et sikre tegn på forår?? – nej vel???
 
 
 

Levende lørdag

Denne lørdag er den sidste i rækken af levende lørdage for børn og barnlig sjæle, og den store finale – den som alle har set frem mod – nemlig at få besøg af de gigantiske hoppepuder – så levende!

Mine hoppelopper er nr. 10 og den ’sorte hat’!


 

Sports søndag

Denne søndag var der sport på programme – både U14 og U16 kampe – jeg var opbakning på U16, som foregik i Vester Hassing Hallen, og drengene fra Nordjyllands Idrætsefterskole, Stidsholt hev en sejer hjem – ikke helt så overbevisende som ventet, men det var da trods alt en sejer.

 

Italienske fristelser

Under et storetjek faldt jeg over nogle skønne italienske produkter, som jeg slet ikke kunne stå for – og det skulle selvfølgelig også smages. Menuen stod på Della Nonna suppe til forret, efterfulgt af Pasta alle verdure med Parma skinke – uhmmm kompromisløst italiensk! Kan anbefalet!!

IMG_1653 IMG_1655 IMG_1657

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑