Ny adresse

Først var det kontoret, der skiftede adresse – godt nok ikke så dramatisk – blot fra Nupark 45, lige under de dunkende lyde fra motionscenteret vægte, når områdets håbefulde mænd pumper jern – til Nupark 51, lige i hjertet over Spisestedet – fantastisk – vi kan mærke pulsen slå!

kontoret

Se mere her!

Nu hvor flytningen af kontorlivet var godt overstået, besluttede jeg også at flytte mit privatliv…. godt nok kun den virtuelle – nemlig min private blog – fra blogger til wordpress – fra http://eva-nautrup.blogspot.dk/ til http://www.lifebyeve.com. Tanken er, at indholdet skal være næsten det samme bare i nye rammer – kik forbi en gang imellem, hvis du får lyst! 🙂

Hvem ved måske får man lyst til at flytte endnu mere….. og det næste flytte projekt er allerede klar – jeg skal flytte mit computerliv fra PC til MAC!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑