En god start …

Det har på alle mulige måder været en god start på året – både privat, arbejdsmæssigt og kommunikationsmæssigt. Nu har jeg besluttet, at jeg vil skifte platform for mine private ’billeder-fra-livet-historier’ – og egentlig ville jeg gerne have lavet et rent 2013 snit, således alle mine indlæg fra 2013 fik sit udspring i nye omgivelser, men det fik jeg så ikke lige realiseret – men bedre sent end aldrig :-)!

Derfor dette lille opsamlingsheat på året første 3 små historier, som så i øvrigt kan læses i sin fulde version på bloggen!

Første etape af tour de WonderLife (fra onsdag d. 9. januar)

wellnessHalløjsa – 2013 har da fået en flyvende start – kun næsten 10 dage henne og vi har allerede taget første etape af årets ’WonderLife’ tour, som bestod af Wellness med sanseoplevelser og afslapning i De Termiske Bade på Hotel Vejlefjord – serveret som SpaOphold, Hyggestunder eller Drømmedage… herligt!

Stedet var skøn, maden endnu bedre, champagnen vidunderlig og selskabet fantastisk – sikke en etape – den skal gentages – og gerne med en frisk tur i skovene omkring Vejlefjord på cykle inden wellness!

Læs hele historien her!

Hjælp – der kan virkelig være meget l*** i en dametaske (fra onsdag d. 6. februar)dametaske

Jeg har en rigtig dårlig vane – jeg har en alt for stor taske, og den er alt for fyldt. Og så har en endnu dårligere vane – jeg lukker den aldrig, og nu er jeg ved et uheld, kommet til at vende min taske på hovedet.

Ups – der er rigtig meget – rigtig, rigtig meget – hel overdrevet meget – blev du nysgerrig – så læs hele historien her:

Mæt af velgørenhed? (fra søndag d. 10. februar)

FacebookEndelig var det overstået – Danmarks Indsamlingen altså – og vi kunne igen åbne for TV, radio og andet uden i hele tiden at skulle lægge øre til konstant dårlig samvittighed!

Jeg faldt over en kampagne på Facebook – og den fik mig lige til at reflektere lidt over vores behov for at være velgørende – læs historien her!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑